Nyereményjátéknak álcázott adathalász kísérlet

Sajnálatos módon, az Invitech nevét és logóját felhasználva sajnos több, nyereményekkel kecsegtető, ügyfélelégedettségi felmérésnek álcázott adatlopási kísérletet tapasztaltunk.

Amellett, hogy a szükséges jogi lépéseket minden ilyen esetben megtesszük, ügyfeleink, valamint minden potenciális érintett érdekében, felhívjuk a figyelmet, hogy az Invitech  – a cég üzleti és biztonsági filozófiájával összhangban – nem kezdeményez adatgyűjtésekhez kapcsolódó nyereményjátékokat. Társaságunk kiemelten figyel ügyfeleink adatbiztonságára, minden hivatalos megkeresésünk, ajánlatunk ennek figyelembe vételével valósul meg.
 
Az Invitech nevével és logójával visszaélő, jogtalan megkereséssel az alábbi formákban találkozhatott. Kérjük, semmi esetre se töltsék ki a vélhetően adathalászati célból indított kérdőívet!

Ha nem biztos abban, hogy ki küldte Önnek a megkeresést, vagy kételkedik a hirdetés valódiságában, úgy kérjük, írjon nekünk a vip@invitech.hu mail címre, vagy kérjen segítséget a 0680828082-es telefonszámon.

Együttműködésüket köszönjük!

Korábbi adathalász kísérletek megtekintéséhez kattintson ide...

invitech adathalász kísérlet

adathalász kísérlet invitech 2021

 

adathalász kísérlet

adathalász kísérlet