{{ getCount}}
LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA
{{ product.title }} +

{{ msg}}

InviTechnocom Kft.

Céginformációk

Az InviTechnocom Kft. (korábbi nevén Invitel Technocom Távközlési Kft.) számos államigazgatási és kormányzati intézmény, szervezet (például KEKKH) mellett többek között a Földgázszállító Zrt. szolgáltató partnere. Hírközlési szolgáltatásainak egyedi kombinációja az intézmények speciális igényeit is képes kielégíteni, ügyfélköre folyamatosan bővül. 

Tájékoztató

Tájékoztatjuk, hogy a Digitális Jólét Program keretében 2018. január 1-től módosul az általános forgalmi adóról szóló 2007. évi CXXVII. törvény, amelynek köszönhetően az internet-hozzáférési szolgáltatást terhelő általános forgalmi adó 18%-ról 5%-ra csökken.
 
1. A Társaság neve és címe

A Szolgáltató neve, székhelye:

Teljes név: InviTechnocom Korlátolt Felelősségű Társaság

Rövidített név: InviTechnocom Kft.

Székhely: 2040 Budaörs, Edison utca 4.

Fióktelepek: 8600 Siófok, Sió u. 74. ; 1142 Budapest, Ungvár utca 64-66., 3. emelet 31-33.

A Szolgáltató társasági formája: Korlátolt Felelősségű Társaság

A Szolgáltató cégjegyzékszáma: 13-09-119848

A Szolgáltató adószáma: 12702400-2-13

A Szolgáltató DUNS száma: 426814971

 2. A Társaság ügyfélszolgálatának elérhetősége, illetve honlapjának címe

 3. A Társaság tulajdonosi szerkezete

 A Társaság - PanTel Technocom Kft. néven - a PanTel Távközlési és Kommunikációs Rt. tulajdonában álló, olajipari távközlési szolgáltatásokat nyújtó távközlési szolgáltatóként kezdte meg működését 2002. január 1-jén.

A PanTel Rt. üzleti érdekeltségeit 2005-ben a Pantel Kft. (korábban Novacom Kft.) számára értékesítette, így a Társaság az egyesült államokbeli HTCC (Hungarian Telephone and Cable Corp.) csoport része lett, mely csoport másik jelentős magyarországi tagja a Pantel Kft. mellett a vezetékes távközlési szolgáltatásokat nyújtó Hungarotel Zrt. volt.

2008-ban a HTCC-csoport megvásárolta az Invitel cégcsoportot és a továbbiakban Invitel név alatt értékesítette termékeit és szolgáltatásait. A Pantel Technocom Kft., cégneve ekkor Invitel Technocom Kft.-re változott.

2018-ban a cég neve InviTechnocom Kft.-re változott.

Az InviTechnocom Kft. 100%-os tulajdonosa az Invitech ICT Services Kft.

4. A Társaság ügyvezetője

Kis Albert

Összekapcsolás

Az InviTechnocom Kft. (a továbbiakban “Kötelezett Szolgáltató”) a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Elnökének PC/27174-33/2017 számú határozata alapján a „Hívásvégződtetés egyedi, nyilvános helyhez kötött telefonhálózatban” megnevezésű piacon jelentős piaci erővel rendelkező szolgáltatónak minösül, ennek következtében az átláthatóság kötelezettség teljesítése érdekében az Invitech a jelen honlapon közzéteszi a hívásvégződtetési szolgáltatás nyújtására vonatkozó feltételeit, valamint az alkalmazott hívásvégződtetési díjait.

Ennek eredményeképpen a hívásvégződtetés forgalmi szolgáltatásra vonatkozóan megállapított díj 0,26 Ft/perc. 

E díjat a Kötelezett Szolgáltató az Európai Unió, illetve az Európai Gazdasági Térség területén kívülről érkező hívások végződtetése tekintetében nem köteles alkalmazni így tájékoztatjuk, hogy 2018. július 1-től az alábbi díjelemek kerülnek bevezetésre:

* szabályos előhívószámnak az ITU (International Telecommunication Union) weboldalán lévő nemzeti számozási terveknek megfelelő számokat tekintjük

EU és EGT országok

A Partner által az Összekapcsolási Szolgáltatásokért fizetendő, a fentiekben felsorolt ellenértékek általános forgalmi adó nélkül értendőek.

InviTechnocom Kft. a hívásvégződtetési forgalmi szolgáltatását kizárólag az Invitech ICT Services Kft közreműködésével az Invitech ICT Services Kft. összekapcsolási pontjain keresztül nyújtja. Emeltszintű szolgáltatások: CLIP, CLIR szolgáltatások, amelyekért InviTechnocom Kft. külön díjat nem számít fel. Üzembehelyezési vizsgálatok és Megvalósíthatósági terv: az Invitech ICT Services Kft.-vel való összekapcsolódás feltételei a Invitech honlapján megtalálható.

Szolgáltatásokkal kapcsolatos információk

Mintaszerződés 

Feltételrendszer

Vissza az "Az Invitechről" aloldalra!