{{ getCount}}
LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA
{{ product.title }} +

{{ msg}}

Majubu Dániel az Invitech új pénzügyi vezetője

Budaörs, 2019. május 3. Áprilistól Majubu Dániel látja el az Invitech pénzügyi és gazdasági területeinek vezetését, gazdasági igazgatói (CFO) pozícióban. A szakember a társaság felső vezetésének tagjaként Gerald Grace-t váltja, akit február közepén az Invitech vezérigazgatójává neveztek ki.

 

Majubu Dániel
Majubu Dániel Gazdasági igazgató

 

Majubu Dániel 2015-ben csatlakozott az Invitech cégcsoporthoz, ahol jelenlegi kinevezéséig különböző pénzügyi vezetői pozíciókat töltött be.

 

Ezt megelőzően a Viacom média cégcsoporton belül az EMEA-régióban működő leányvállalatok pénzügyi jelentéskészítésének koordinációjáért volt felelős. Dániel a KPMG-nél kezdte pályafutását 2007-ben, ahol az eltöltött 7 éve alatt auditorként főként számviteli és adózási területen szerzett tapasztalatot.

 

A szakember a Budapesti Gazdasági Egyetem pénzügyi és számviteli szakán szerzett közgazdász diplomát (BGF-PSZF), valamint ACCA (Association of Chartered Certified Accountants) tagsággal rendelkezik.

 

 

Az Invitechről

Az Invitech Magyarország egyik vezető telekommunikációs és infrastruktúra megoldásszállítója, amely több mint 6000 vállalati és nagykereskedelmi ügyfelének nyújtja menedzselt infokommunikációs szolgáltatásait. Portfóliójába szélessávú üzleti internet, adatközponti és felhő megoldások, valamint hang- és IT-szolgáltatások egyaránt beletartoznak. Az Invitech infrastruktúráját 10.450 km optikai hálózat, 6.500 hálózatba kötött épület, és több mint 3.000 m2 adatközpont alkotja. A vállalat 23.000 végfelhasználó IT-eszközeit üzemelteti.

 

További információ

 

Tringer Ágoston
PR menedzser
Invitech
telefon: +36 20 984 5685
e-mail: tringera@invitech.hu

Bánki András
ügyféligazgató
Noguchi Porter Novelli
telefon: +36 30 231 8979
e-mail: abanki@noguchi.hu