Blog

2022. március 23.

Így jutnak be a támadók a számítógépébe

Egy célzott támadás számos lépésből áll, mire eljut a végkifejletig. Nézzük át, mik ezek, és hol lehet megakadályozni a behatolók sikerét!
2022. február 18.

Oldalletöltésből is megárt a sok: a szofisztikált DDoS támadást kivédő új funkció

Mi a teendő akkor, ha szeretnénk hatékony védőernyőt húzni az adatok és üzletmenete fölé a záporozó támadások ellen? Az Invitech által kínált védelmi megoldás új funkciója gátat szab a DDoS támadásnak és annak, hogy az céges eszközök botnet hálózat részévé váljanak.
2022. február 03.

Viharfelhők helyett sikeres banki cloud bevezetés

MNB jogszabályi megfelelés, hatékony IT-biztonság, fizikai valójukban megérinthető adattárak és a nyilvános felhő minden előnye a bankrendszer sajátosságaira szabva – ez nemcsak a mesében létezik.
2022. január 26.

Invitech WAF, a szolgáltatott tűzfalmegoldás

A havidíjas alapokon nyugvó szolgáltatás tervezhető költséget, az igényekhez rugalmasan alkalmazkodó megoldást és egyben hatékony védelmet is jelent a szervezetek számára.
2020. november 09.

Az örök kihívás: nagyvállalati mobileszköz-menedzsment

Hogyan vonhatjuk ellenőrzésünk és irányításunk alá, és tehetjük biztonságossá a teljes céges mobil eszközparkot? Cikkünkben utánajártunk.
2019. szeptember 18.

Cyberbiztonság: az adathalászat a legveszélyesebb a munkatársakra

A cyberbűnözök sikeréhez számos esetben az áldozatok információhiánya, tájékozatlansága, figyelmetlensége is hozzájárul. Ezt támasztja alá egy friss felmérés is.