{{ getCount}}
LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA
{{ product.title }} +

{{ msg}}

Blog

Oldalletöltésből is megárt a sok: a szofisztikált DDoS támadást kivédő új funkció

Mi a teendő akkor, ha szeretnénk hatékony védőernyőt húzni az adatok és üzletmenete fölé a záporozó támadások ellen? Az Invitech által kínált védelmi megoldás új funkciója gátat szab a DDoS támadásnak és annak, hogy az céges eszközök botnet hálózat részévé váljanak.

Ezért érdemes minél előbb SD-WAN hálózati modellre váltani

Szoftver alapú hálózati megoldás, amely hatékonyabbá teszi az erőforrás-felhasználást, segítségével könnyebben és egyszerűbben menedzselhető a hálózat, és felhasználói élményben is többet nyújt.

IT biztonságtudatosság - adathalászok, social hackerek, ransomware-ek

Fontos, hogy elkerüljük a tájékozatlanságból, figyelmetlenségből, pszichológiai befolyásolásból stb. adódó incidenseket.

IT biztonság: mire figyeljünk 2021-ben?

Íme néhány komoly kockázat, ami a vállalatokra leselkedik.

A pénzügyi szektor digitalizációs trendjei

Az innováció és tech forradalom a bankszektort is elérte: erre a fintech, azaz a pénzügyi szolgáltatásokat a modern technológiai megoldásokkal ötvöző IT iparág a bizonyíték.

Még mindig divatos a túlterheléses támadás

Annak ellenére, hogy a cyberbűnözők egyre újabb és kifinomultabb módszerekkel okoznak károkat a megcélzott áldozatoknak, a régi vágású DDoS támadás továbbra is reneszánszát éli.

CIMKÉK: biztonság DDoS

A koronavírus hatása az otthoni munkára

Míg a koronavírus arra kényszeríti az embereket, hogy kevesebbet mozduljanak ki, ez a helyzet az otthoni munkavégzés támogatására ösztönzi a cégeket. Ugyanakkor az egyre gyakoribb home office új biztonsági követelményeket is támaszt mind a munkaadókkal, mind a munkavállalókkal szemben.

CIMKÉK: biztonság

Aktuális európai IT trendek

Egy friss felmérés szerint Európában az automatizálás, a cyberbiztonság és kockázatkezelés, illetve a felhő infrastruktúra területére összpontosul a legtöbb IT beruházás.

IT biztonság: addig tanuljunk mások hibáiból, amíg lehet

Saját munkatársainak képzéséve minden cég sokat tehet az informatikai biztonsága érdekében.

1978: útra kel az első spam

9 évvel az internet megszületése után „világhódító útjára” indult a kéretlen reklámlevél, más néven spam.

1 2