{{ getCount}}
LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA
{{ product.title }} +

{{ msg}}

Blog

DDoS: Nemzetközi támadáshullám érte el Magyarországot is

Az internetes bűnözés egyik legrégebbi formája az elosztott szolgáltatásmegtagadással (DDoS -Distributed Denial of Service) járó támadás. Már hazánkat is elérte, a nagy szolgáltatók ugyanis rendkívüli intenzitású túlterheléses (DDoS) támadásról számoltak be.

Kiberbiztonsági gyakorlat az Invitech aktív szerepvállalásával (blogpost)

Június elején Cyber Europe 2018 néven 30 országot érintő sikeres nemzetközi gyakorlatot szervezett az ENISA, az EU kibervédelmi ügynöksége. Az akció keretében egy kitalált és szimulált incidenst kellett elhárítani.

Lehet, hogy Ön is bányászott már kriptopénzt - csak nem tud róla

Egy hacker sok olyan dologra ráveheti a számítógépét, amire nem Ön adott utasítást. Vajon mit művel a háttérben a komputere?

Informatikai biztonság 5 érdekes szempontból

Ej, ráérünk arra még - mondják sokan a cyberbiztonsági intézkedések bevezetése kapcsán, pedig ennek az ellenkezője igaz. Cikkünkből kiderül, miért.

Gondoljon időben az informatikai biztonságra

Tudta, hogy az Ön cégét is fenyegetheti olyan zsarolóvírus, amelyet a weben, egyszerűen elérhető fejlesztőkészlettel állítottak elő?

Hogyan előzhetők meg a hekkertámadások?

A szolgáltatóknak ma már nem elég magas és erős falak mögé bújni: olyan védelmet kell alkalmazniuk, amely segít az adatbiztonság elérésében.

1