{{ getCount}}
LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA
{{ product.title }} +

{{ msg}}

Blog

5 technológia, ami 2022-ben hat az iparra

Az elmúlt négy évben komoly technológiai átvonulás jellemezte az ipart, jöttek - mentek a diszruptív megoldások, amelyek közül csak néhány volt képes maradandó transzformációt hozni. Mi változott az elmúlt 4 évben ezen a fronton? Új belépők, iparágformáló matuzsálemek és a bevált tech-praktikák – összegzés.

CIMKÉK: IoT trendek 5G autóipar

2022-es műszaki, távközlési trendek és jóslatok helyzete

Féltáv után kicsivel érdemes megnézni, hogyan állunk a Deloitte által tavaly decemberben megjósolt műszaki, távközlési trendek megvalósulásával.

CIMKÉK: trendek

2021 trendjei 2022-ben - 1. rész

Blogbejegyzésünkben körbejárjuk, milyen trendekkel indult a tavalyi év és mi valósult meg a várakozásokból.

Hogyan válasszuk felhőszolgáltatót?

Ma már kevésbé a technológia, mint inkább az üzemeltetés az, ami meghatározza egy szolgáltató értékét. Utánanéztünk, hogy mindez mit is jelent.

2020-5G? Mit hoz a jövő?

Úgy tűnik, 2020 még nem az 5G éve lesz. Vagy mégis? Interjú Barta Attilával.

Aktuális európai IT trendek

Egy friss felmérés szerint Európában az automatizálás, a cyberbiztonság és kockázatkezelés, illetve a felhő infrastruktúra területére összpontosul a legtöbb IT beruházás.

Ne féljünk a felhőtől!

Sorra vesszük, melyek szoktak lenni a felhővel kapcsolatos leggyakoribb félelmek, és egyúttal igyekszünk eloszlatni őket.

Néhány év múlva mást jelenthet a felhőalapú szolgáltatás

Mi marad és mi lesz más, mint ma? Milyen fejlesztések következnek be bizonyosan?

Az új technológiák a logisztikát is forradalmasítják

Az e-kereskedelem fejlődésével a logisztika és a szállítás jelentősége is egyre nő, a fokozódó elvárásokat pedig csak új technológiák alkalmazásával lehet kiszolgálni.

Ilyen lesz a felhő 2020-ban

Azt hihetnénk, hogy már elértünk a felhő alapú szolgáltatások aranykorába, de a trendek alapján úgy tűnik, az előttünk álló években további jelentős fejlődés várható ezen a területen.

1 2
Széchenyi logo