Blog

2022. február 18.

Újgenerációs problémamegoldás

A mobile device management (MDM) megoldás már gyakran használt szoftver a vállalkozások és nagyvállalatok irodai környezetében . Kelendősége nem véletlen, hiszen lehetővé teszi azt, hogy az irodában használt mobileszközök, táblagépek, távolról menedzselhetővé váljanak.
2022. január 25.

ICT Súgó: CIO, CISO, CTO, CDO

Az informatikai szolgáltatások esetén nem árt tisztában lenni a pontos feladatkörökkel és a legfontosabb szakkifejezésekkel.
2021. szeptember 13.

ICT Súgó: esetkezelés, minőségbiztosítás

Incidens, kritikus incidens, eszkaláció – ezeknek a szakkifejezéseknek a jelentését magyarázzuk el röviden.
2020. december 03.

A pénzügyi szektor digitalizációs trendjei

Az innováció és tech forradalom a bankszektort is elérte: erre a fintech, azaz a pénzügyi szolgáltatásokat a modern technológiai megoldásokkal ötvöző IT iparág a bizonyíték.
2020. július 13.

A régi hálózatokat is okosabbá teszi az SD-WAN

Az SD-WAN a software-defined wide area network rövidítése, ami annyit tesz, hogy szoftveres megoldások, kommunikációs és adatátvitel technológiák segítségével tudja nagy kiterjedésű, hagyományos WAN hálózatok működését hatékonyabbá tenni.
2020. május 29.

IaaS: bizonytalan üzleti helyzetben is segíthet a felhőtechnológia

Az IT infrastruktúra és üzemeltetés helyzete sem könnyű a jelenlegi járvány utáni bizonytalan üzleti környezetben. Nézzük, mit lehet tenni, milyen megoldások segíthetik elő a stabilan üzemelő IT környezetet, még ilyen bizonytalan helyzetben is!
2020. május 20.

ICT: a járvány gyors fókuszváltást eredményezett

A világjárvány miatt szinte egyik pillanatról a másikra változtak meg a piacon az ICT szolgáltatások iránti igények. Béres András, az Invitech termékmenedzsment és termékmarketing vezetőjét arról kérdeztük, milyen változások történtek, és vajon mennyire lesznek tartósak.
2020. május 03.

Otthoni munka a céges hálózaton

Bár a megfelelő informatikai eszközökkel számos irodai munka elvégezhető otthonról is, a teljes céges rendszer átállítása a távmunkára nem feltétlenül egyszerű. Ilyenkor kapóra jönnek a felhő alapú, könnyen skálázható megoldások.
2019. december 09.

Aktuális európai IT trendek

Egy friss felmérés szerint Európában az automatizálás, a cyberbiztonság és kockázatkezelés, illetve a felhő infrastruktúra területére összpontosul a legtöbb IT beruházás.