{{ getCount }}
Ajánlatkérés
LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA
{{ product.title }} +

{{ msg}}

Közigazgatás - Intézmények

Szerencsejáték Zrt.: szerencsésnek lenni csak biztos alapokkal lehet

Megbízható szolgáltatásokkal már csak a játékra kell koncentrálni
 
Ha valakinek Fortuna az egyik főnöke, jó, ha van egy megbízható és kiszámítható támogatója is, akire a háttérben mindig támaszkodni tud. Ezt a Szerencsejáték Zrt. is pontosan tudja, ezért mindennél fontosabbnak tartja, hogy a sorsolások menetében minden a lehető legprecízebben és legmegbízhatóbban történjen, legyen szó akár az adatok felvételéről vagy tárolásáról. A több százmilliárd forintos éves árbevétellel rendelkező állami tulajdonú társaság kiegyensúlyozott és eredményes működését felelős és hatékony gazdálkodással éri el, és infokommunikációs szolgáltatót is eszerint választott.
 
A cég az elmúlt években sok energiát fordított korszerűsítésre és innovációra. A vállalatnál a termékfejlesztések mellett komoly infrastrukturális fejlesztések is történtek, többek között korszerűsödött az internetes és telefonos hálózat.
 

„A Szerencsejáték Zrt. felelőssége igen nagy, hiszen hétről hétre több milliárd forintnyi értékű nyereményt sorsolunk ki. Ehhez óriási adatmennyiséget kell tárolnunk, minden információt pontosan rögzítünk rendszerünkben. Már nincs olyan terület a cégünkben, ahol ne lenne szükség az informatikára, a dolgozók asztalától, egészen az értékesítési pontokig. Számunkra ezért a partnerek kiválasztásánál az ár mellett kiemelten fontos a megbízhatóság és az infrastruktúra. Informatikai szempontból külön kihívást jelent a több millió feladott szelvény együttes ellenőrzése a sorsolást követő percekben annak érdekében, hogy a nyertesek számát különböző platformjainkon minél rövidebb idő alatt közzé tehessük” – mondta Erős István, a Szerencsejáték Zrt. osztályvezetője.

Többszörös védelemmel a legmagasabb szintű biztonságért

A nagyságrendileg 1500 főt foglalkoztató Szerencsejáték Zrt. az országban öt helyen, Budapesten és három megyeszékhelyen rendelkezik telephellyel. Ezek összekapcsolása, a számsorsjátékokhoz kapcsolódó adatok biztonságos tárolása érdekében, belső hálózaton keresztül kell, hogy történjen. Az Invitech és a Szerencsejáték Zrt. együttműködése már hosszú évek óta tart: kezdetben internetszolgáltatást biztosított a hazai szolgáltató, néhány évvel ezelőtt pedig, amikor a Szerencsejáték Zrt. új online sportfogadási rendszeréhez keresett hosting szolgáltatót, ismét a hazai szolgáltató mellett döntöttek, így azóta még szorosabb a kapcsolat a két vállalat között.

 
Széchenyi logo