{{ getCount}}
LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA
{{ product.title }} +

{{ msg}}

Virtuális magánhálózat (VPN)

IP VPN szolgáltatásunk magas rendelkezésre állás, és az adatok integritásának megőrzése mellett, biztonságosan teszi lehetővé a földrajzilag különálló helyek közötti kommunikációt. 

Mit kínálunk Önnek?

Az IP VPN szolgáltatás főbb előnyei:

  • Komplex hálózati igények kiszolgálása egységes hálózattal: (hang-adat integráció, szerver-kliens megoldások, ügyviteli rendszer, e-kereskedelem, távmunka támogatása)
  • Szimmetrikus, garantált adatátviteli sebesség, le- és feltöltési irányokba egyaránt
  • Akár 99,95% éves rendelkezésre állás
  • A telephelyek közötti dedikált és közvetlen összeköttetés
  • Egyedi igényekre szabható adatforgalmi szabályok (QoS)

Válasszon termékeket az ajánlathoz!

VPN kiegészítő szolgáltatások


Saját hálózat kiépítése vagy költséges vonalbérlés nélkül, egyetlen vállalati hálózatba köthető tetszés szerinti telephelyszám. A virtuális magánhálózat pontjai között a kommunikáció dedikált IP-csatornákon keresztül történik. Amennyiben a kiépítés és az üzemeltetés költségét - a saját hálózathoz viszonyítva – vizsgáljuk, ez a rendszer annak a töredéke, működését tekintve pedig nincs különbség a kettő között.

A szolgáltatás testre szabható, rugalmasan kezelhető és tervezési, felügyeleti, valamint szervezési oldalról rendkívül költséghatékony.

Kiegészítő szolgáltatások

Domain

A jó domain alap. Az Invitech.hu domain akkreditált regisztrátorként hatékonyan és gyorsan tud segíteni a domain nevekkel kapcsolatban. A megrendelt domain neveket a díjbekérő kiegyenlítése után automatikusan indítjuk, így 1-2 munkanapon belül hozzájuk is juthat.

Monitoring

A gyorsaság, stabilitás valódi üzleti előnyöket jelent az Ön vállalkozása számára is. Az addicionális Performance Monitoring szolgáltatással 24/7-ben nyomon követhetőek az adatszolgáltatás műszaki paraméterei, igy nem csupán gyors beavatkozást tesznek lehetővé, hanem automatikus hibajegynyitás is rendelhető.

Backup

A legmagasabb biztonságot várja el a telephelyeit összekötő hálózattól? Számoljon az Invitech-kel! Mi is fontosnak tartjuk az üzletmenet folytonosságának biztosítását, valamint az alkalmazások stabil és állandó működőképességét. Back-up szolgáltatásunk remek kiegészítő szolgáltatás egy már jól kiépített informatikai hálózathoz is, de azoknak is ideális megoldás, akik a meglévő IP-VPN hálózatukat a lehető legnagyobb biztonságban szeretnék tudni. Azon vállalatoknak, akik az elődleges szimmetrikus fizikai hozzáférést biztosító vezetékes hálózattól független megoldást szeretnének, a mobil back-up szolgáltatásunkat ajánljuk.

Eszközértékesítés

Az Invitech kedvező feltételekkel tud megállapodni a legnagyobb készülékgyártókkal, így az egyes szolgáltatásokhoz tartozó eszközértékesítéssel számottevő hozzáadott értéket tudunk biztosítani ügyfeleinknek. Perifériák, szoftver, hardver és munkaállomások esetén nem csak beszerzést, hanem a támogatási szolgáltatást is biztosítani tudjuk, így vállalata méretétől függetlenül komplett és hatékony IT infrastruktúra-működést tudunk megvalósítani.

IPsec - VPN

Saját hálózat kiépítése vagy költséges vonalbérlés nélkül, egyetlen vállalati hálózatba köthető tetszés szerinti számítógép-mennyiség. A virtuális magánhálózat pontjai között a kommunikáció dedikált és titkosított IP-csatornákon keresztül történik. Amennyiben a kiépítés és az üzemeltetés költségét - a saját hálózathoz viszonyítva – vizsgáljuk, ez a rendszer annak a töredéke, működését tekintve pedig nincs különbség a kettő között. A szolgáltatás testre szabható, rugalmasan kezelhető és tervezési, felügyeleti, valamint szervezési oldalról rendkívül költséghatékony.

Válasszon termékeket az ajánlathoz!

Vissza a Vállalati szolgáltatások gyűjtő oldalra!

Széchenyi logo