{{ getCount }}
Ajánlatkérés
LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA
{{ product.title }} +

{{ msg}}

Virtuális magánhálózat (VPN) - biztonságos kommunikáció

Virtuláis magánhálózat (VPN)

IP VPN szolgáltatásunk magas rendelkezésre állás, és az adatok integritásának megőrzése mellett, biztonságosan teszi lehetővé a földrajzilag különálló helyek közötti kommunikációt.

Lehetővé teszi, hogy a több telephellyel rendelkező ügyfelek egyéni igényeikre szabva, biztonságosan és gazdaságosan alakíthassák ki saját integrált hang és adatátviteli hálózatukat a telehelyeik között.
 

Üzleti előnyök

 • Komplex hálózati igények kiszolgálása egységes hálózattal: (hang-adat integráció, szerver-kliens megoldások, ügyviteli rendszer, e-kereskedelem, távmunka támogatása)
 • Mindegyik hálózati kapcsolat egyszerre lehet aktív, így egyidejűleg kihasználható a telephelyre kiépített összes sávszélesség
 • Szimmetrikus, garantált adatátviteli sebesség, le- és feltöltési irányokba egyaránt
 • Akár 99,95% éves rendelkezésre állás
 • A telephelyek közötti dedikált és közvetlen összeköttetés
 • Egyedi igényekre szabható adatforgalmi szabályok (QoS)

Hol térül meg?

 • Biztosítja a céges adatok védelmét és biztonságát
 • Egy hálózaton valósul meg a telephelyek közötti kommunikáció
 • Digitalizálhatja vállalkozását és gyorsítsa annak növekedését
 • 7/24 órás technikai felügyelettel párosítva a költséghatékony megoldás egy saját hang és adatátviteli hálózathoz
 • Egy saját rendszer kiépítéséhez viszonyítva ez költségében annak töredéke, működését tekintve pedig nincs különbség a kettő között

Ajánlatot kérek!

VPN kiegészítő szolgáltatások

VPN kiegészítő szolgáltatásaink testre szabhatók, rugalmasan kezelhetők és tervezési, felügyeleti, valamint szervezési oldalról rendkívül költséghatékonyak.

Saját hálózat kiépítése vagy költséges vonalbérlés nélkül, egyetlen vállalati hálózatba köthető tetszés szerinti telephelyszám. A virtuális magánhálózat pontjai között a kommunikáció dedikált IP-csatornákon keresztül történik. Amennyiben a kiépítés és az üzemeltetés költségét - a saját hálózathoz viszonyítva – vizsgáljuk, ez a rendszer annak a töredéke, működését tekintve pedig nincs különbség a kettő között.
 

Üzleti előnyök

 • Akkreditált regisztrátorként domain név biztosítása
 • Vezetékes hálózattól független megoldások az érzékeny adatai biztonságának érdekében
 • Megbízható eszközök értékesítése és támogatása virtuális magánhálózatról
 • 24/7 monitoring

Hol térül meg?

 • Egyénre szabott ajánlatok - csak az olyan kiegészítő szolgáltatásokért kell fizetnie, amelyeket használ is
 • A még stabilabban működő hálózat gyorsabb döntéshozatalt tesz lehetővé
 • Megoldásaink testre szabhatóak, rugalmasan kezelhetőek, mind tervezési, felügyeleti és szervezési oldalról is, ezért nem csak kiépítési oldalról költséghatékony, hanem üzemeltetési oldalról is

A szolgáltatás testre szabható, rugalmasan kezelhető és tervezési, felügyeleti, valamint szervezési oldalról rendkívül költséghatékony.

Kiegészítő szolgáltatások

A jó domain alap. Az Invitech.hu domain akkreditált regisztrátorként hatékonyan és gyorsan tud segíteni a domain nevekkel kapcsolatban. A megrendelt domain neveket a díjbekérő kiegyenlítése után automatikusan indítjuk, így 1-2 munkanapon belül hozzájuk is juthat.

Monitoring

A gyorsaság, stabilitás valódi üzleti előnyöket jelent az Ön vállalkozása számára is. Az addicionális Performance Monitoring szolgáltatással 24/7-ben nyomon követhetőek az adatszolgáltatás műszaki paraméterei, igy nem csupán gyors beavatkozást tesznek lehetővé, hanem automatikus hibajegynyitás is rendelhető.
A legmagasabb biztonságot várja el a telephelyeit összekötő hálózattól? Számoljon az Invitech-kel! Mi is fontosnak tartjuk az üzletmenet folytonosságának biztosítását, valamint az alkalmazások stabil és állandó működőképességét. Back-up szolgáltatásunk remek kiegészítő szolgáltatás egy már jól kiépített informatikai hálózathoz is, de azoknak is ideális megoldás, akik a meglévő IP-VPN hálózatukat a lehető legnagyobb biztonságban szeretnék tudni. Azon vállalatoknak, akik az elődleges szimmetrikus fizikai hozzáférést biztosító vezetékes hálózattól független megoldást szeretnének, a mobil back-up szolgáltatásunkat ajánljuk.

Eszközértékesítés

Az Invitech kedvező feltételekkel tud megállapodni a legnagyobb készülékgyártókkal, így az egyes szolgáltatásokhoz tartozó eszközértékesítéssel számottevő hozzáadott értéket tudunk biztosítani ügyfeleinknek. Perifériák, szoftver, hardver és munkaállomások esetén nem csak beszerzést, hanem a támogatási szolgáltatást is biztosítani tudjuk, így vállalata méretétől függetlenül komplett és hatékony IT infrastruktúra-működést tudunk megvalósítani.

IPsec - VPN

Saját hálózat kiépítése vagy költséges vonalbérlés nélkül, egyetlen vállalati hálózatba köthető tetszés szerinti számítógép-mennyiség. A virtuális magánhálózat pontjai között a kommunikáció dedikált és titkosított IP-csatornákon keresztül történik. Amennyiben a kiépítés és az üzemeltetés költségét - a saját hálózathoz viszonyítva – vizsgáljuk, ez a rendszer annak a töredéke, működését tekintve pedig nincs különbség a kettő között. A szolgáltatás testre szabható, rugalmasan kezelhető és tervezési, felügyeleti, valamint szervezési oldalról rendkívül költséghatékony.

Ajánlatot kérek!

Széchenyi logo