{{ getCount}}
LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA
{{ product.title }} +

{{ msg}}

Tájékoztató az Invitech tulajdonosváltásáról

Tisztelt Ügyfelünk, Partnerünk!

Szeretnénk első kézből is tájékoztatást adni egy, az Invitech ICT Services Kft. életében bekövetkezett fontos változásról.

2021. szeptember 30-án az Invitech, Magyarország egyik meghatározó infokommunikációs szolgáltatója, a 4iG Nyrt. 100%-os tulajdonába került.

Partnereink részéről ez a változás nem kíván semmilyen teendőt, mi pedig továbbra is a megszokott módon, az Önök által is jól ismert kollégáinkon keresztül tartjuk a kapcsolatot ügyfeleinkkel.

Önök, ahogy eddig is, a hagyományos telekommunikációs szolgáltatásoktól kezdve a legújabb IT-biztonsági és felhőalapú megoldásokig, továbbra is minden területen számíthatnak munkatársainkra és arra a világszínvonalú technológiai háttérre, amely biztos alapot ad a hazánkban működő cégek digitális fejlődéséhez.

Új tulajdonosunk, a 4iG a hazai ICT-piac egyik vezető vállalatcsoportja. Éppen ezért az Invitech és a 4iG technológiai megoldásainak, hálózati infrastruktúrájának, dolgozói szaktudásának köszönhetően, a jövőben még nagyobb lépéseket tehetünk majd meg a digitalizáció világában.

Hatályos átláthatósági nyilatkozatunkat megtalálja honlapunkon. Amennyiben további kérdése merülne fel az általunk nyújtott szolgáltatásokkal, megoldásokkal vagy a tulajdonosváltás kapcsán, kérem, forduljon kapcsolattartó kollégáinkhoz a megszokott elérhetőségeken vagy a kapcsolat@invitech.hu e-mail címen!

Üdvözlettel:

Gerald Grace
vezérigazgató
Invitech

 

A közlemény letölthető változata (pdf)

 

Vissza a főoldalra