Blog

2024. március 13.

Cím-kubernetes

Fedezd fel, hogyan forradalmasítja a konténerizáció a szoftverfejlesztést!
2024. január 29.

Érthetően az adatközpontokról

Az adatközpontok speciális létesítmények, melyeket kifejezetten nagy kapacitásokkal rendelkező, professzionális szerverfarmok elhelyezésére, üzemeltetésére alakítanak ki.
2024. január 29.

Georedundancia az adatbiztonság szolgálatában

A földrajzilag elosztottan redundáns hálózati rendszerek több olyan kockázattal szemben is védik az ügyfél adatait, melyek ellen még egy magas biztonságú és rendelkezésre állású, de önmagában álló adatközpont sem jelent száz százalékos védelmet.
2024. január 26.

TIER minősítés: egy adatközpont biztonsági fokozatai

A technológiai fókuszú TIER minősítési rendszert egy elismert, gyártófüggetlen tanúsító szervezet, az 1993-ban alakult Uptime Institute dolgozta ki.
2024. január 18.

Ne veszítse el jól megszokott domainnevét!

Törvényi nyomásra, a pénzbüntetések elkerülése végett számos domainnév szűnhet meg a jövőben. Egy kis odafigyeléssel és proaktivitással azonban elkerülhetők a kellemetlen helyzetek.
2023. január 16.

Hat kivédhető kibertámadás

A jelen gazdasági és kiberkörnyezetben az egyik legjobban megtérülő befektetés a biztonság, amellyel elkerülhetővé válnak a leggyakoribb virtuális csapdák. Ezeket foglaltuk össze cikkünkben.
2022. december 07.

Épülnek a masszív kibervédvonalak az EU körül, jön a NIS 2

Az Európai Unió 2016-ban elfogadott Network and Information Security (NIS) irányelveinek első verziójának felülvizsgálata nyugvópontra ért, a tagállamok megállapodtak a NIS 2 irányelv kereteiről.
2022. november 23.

Microsoft Teams az Invitech kínálatában

Hogyan és mivel segíthetik elő a vállalati kommunikációt a KKV-szektorban a Teams kommunikációs lehetőségei? - erről számolunk be a blogbejegyzésünkben.
2022. november 08.

Szervervirtualizáció napjainkban

A kézzelfogható, fizikai eszköztől a virtuális kiszolgálóig való eljutást közismert előnyök teszik vonzóvá. De az élet nem áll meg az átállás lezajlását követően sem, a legújabb trendek a szervervirtualizáció új szintjét hozzák magukkal.
2022. november 08.

DORA: Biztonságosabbá válnak a pénzügyek az EU-ban

Uniós törvényi támogatás segíti majd a pénzügyi vállalatok támadásokkal szembeni ellenállóképességének felmérését és növelését.
2022. november 08.

Feltörekvő O365 alternatívák

A financiális optimalizálás az irodai szoftvereket is elérte, merre tovább? Mi van a Microsoft O365-ön túl? Alternatív versenytársszemlét tartottunk.
2022. november 02.

Magyarország a „Digitális Kihívók” között

A szeptember közepén megjelent McKinsey tanulmány úgy találta, hogy Magyarország a Közép- és Kelet-Európában található 10 „Digitális Kihívó” egyike.
2022. szeptember 27.

Az üzleti internet a hatékony működés záloga!

Bejegyzésünkben bemutatjuk az üzleti internet jellemzőit és előnyeit.
2022. szeptember 14.

A hőség az adatainkra is veszélyes lehet

Az egyre nagyobb szárazság és gyakoribbá váló hőhullámok káros hatásairól bárki meggyőződhet: ki sem kell mozdulni a négy fal közül azért, hogy a klímaváltozás egy további, kellemetlen következményével szembesüljünk.
2022. szeptember 13.

5 technológia, ami 2022-ben hat az iparra

Az elmúlt négy évben komoly technológiai átvonulás jellemezte az ipart, jöttek - mentek a diszruptív megoldások, amelyek közül csak néhány volt képes maradandó transzformációt hozni. Mi változott az elmúlt 4 évben ezen a fronton? Új belépők, iparágformáló matuzsálemek és a bevált tech-praktikák – összegzés.